Numer oferty: StPr/24/0957 Obowiązki: W/g stanowiska. Wymagania: Wymagania pożądane: Umiejętności i uprawnienia: sumienność motywacja do pracy Wykształcenie: zasad…
Numer oferty: StPr/24/3566 Obowiązki: Obsługa gości bezpośrednich, a`la carte i grupowych rezerwacji w Restauracji Brovarnia zgodnie z obowiązującymi standardami. Przygotowywani…
Numer oferty: StPr/24/0593 Obowiązki: Obsługa klientów w restauracji, przyjmowanie zamówień od klientów, przygotowanie napojów, doradztwo i udzielanie konsumentowi informacji do…
Numer oferty: StPr/24/0176 Obowiązki: Obsługa gościa – przygotowanie śniadań dla gości hotelowych, zbieranie zamówień, pomoc w wyborze dania, jeśli klient sobie tego życzy, a ta…
Numer oferty: StPr/24/0092 Obowiązki: Kelner* Wymagania: Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Pozostałe wymagania: Mile widziane doświad…
Numer oferty: StPr/24/0531 Obowiązki: Obsługa klientów lokalu Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologiczn…
Numer oferty: StPr/24/0839 Obowiązki: Obsługa klienta, dowóz posiłków. Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: Prawo jazdy kat. B komunikatywność p…
Numer oferty: StPr/24/0795 Obowiązki: obsługa gości, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00 Wymagania: Wymagania konieczne: Umieję…
Numer oferty: StPr/24/3410 Obowiązki: Obsługa gości zgodnie z obowiązującymi standardami. Przygotowywanie i utrzymywanie stołów w porządku. Praca od wtorku do niedzieli, w godzi…
Numer oferty: StPr/24/0848 Obowiązki: Obsługa klienta, przyjmowanie i realizacja zamówień Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: dobra organizacja p…
Numer oferty: StPr/24/0924 Obowiązki: obsługa gości Wymagania: Wymagania konieczne: Umiejętności i uprawnienia: badania sanepidowskie Wykształcenie: podstawowe zas…
Numer oferty: StPr/24/0295 Obowiązki: Obsługa klientów restauracji godziny pracy 9-21 (praca co drugi dzień) Wymagania: Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogó…