KUCHARZ
MERCURE
- Szczyrk, śląskie
- Stała
- Pełny etat
Jesteśmy czymś więcej niż światowym liderem. Witamy Cię takim, jakim jesteś i proponujemy pracę oraz markę, która pasuje do Twojej osobowości. Wspieramy Cię w rozwoju i nauce każdego dnia, dbając o to, aby praca nadawała cel w Twoim życiu, tak abyś podczas Twojej podróży z nami mógł nadal odkrywać nieograniczone możliwości Accor. Dołączając do Accor, możesz napisać każdy rozdział swojej historii, a razem możemy wykreować jutrzejszą gościnność. Odkryj życie, które czeka na Ciebie w Accor, odwiedź stronę https://careers.accor.com/.
Rób to, co kochasz, dbaj o świat, odważysz się zakwestionować status quo! #BELIMITLESSOpis oferty pracyOsoba na stanowisku Kucharza, będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań zgodnie z ustaloną recepturą, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy, dbanie o jakość podawanych dań oraz estetykę ich prezentacji, oraz wykonywanie prac związanych z obróbką żywności. Kucharz będzie także odpowiedzialny za przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności oraz współpracę z pozostałymi pracownikami restauracji.ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Przygotowywanie dań zgodnie z ustaloną recepturą.
- Utrzymywanie porządku i czystości w miejscu pracy.
- Dbanie o jakość podawanych dań oraz estetykę ich prezentacji.
- Wykonywanie prac związanych z obróbką żywności, takich jak krojenie, siekanie, duszenie, smażenie, gotowanie itp.
- Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Współpraca z pozostałymi pracownikami restauracji.
- Doświadczenie w branży gastronomicznej na podobnym stanowisku.
- Umiejętność pracy w zespole.
- Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy.
- Efektywna organizacja pracy.
- Kooperacja zarówno w zespole, jak i z pozostałymi działami firmy.
- Kreatywność i chęć do nauki nowych rzeczy związanych z kuchnią.
- Dokładność, precyzja i dbałość o estetykę podawanych potraw.
- Gotowość do pracy w elastycznych godzinach, w tym również w weekendy i święta.
- Zdolność pracy pod presją czasu i zachowanie wysokiego standardu obsługi klienta.