Poprowadź swój biznes | kawiarnia COSTA COFFEE | Warszawa

Lagardere Travel Retail Sp. z o.o. / Costa Coffee

  • Warszawa, mazowieckie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 6 dni temu
Twój zakres obowiązków:Dołącz do ponad 600 agentów i agentek Lagardère Travel Retail w Polsce i poprowadź z nami swój własny biznes. Jako nasz/a partner/ka będziesz budować własny zespół baristów i aktywnie rozwijać sprzedaż, dbając o dobrą atmosferę, jakość i bezpieczeństwo produktów oraz obsługę klienta zgodnie ze standardami sieci. My zajmiemy się negocjacjami z dostawcami, zatowarowaniem i opłatami za lokal. Ty – rozwiniesz własną działalność i pasję do kawy w sprawdzonym i bezpiecznym modelu biznesowym.To oferujemy:
  • gotową do otwarcia, w pełni wyposażoną i zatowarowaną kawiarnię w atrakcyjnej lokalizacji
długofalową, stabilną współpracę (umowa agencyjna na czas nieokreślony)brak wkładu własnego – zabezpieczeniem umowy jest kaucja zwrotnaprzychody, na które masz realny wpływ, oparte na systemie prowizyjnym z gwarantowaną podstawąbrak kosztów związanych z lokalem (czynsz, prąd i in.) oraz zatowarowaniempełen pakiet szkoleń na dobry i bezpieczny startszkolenie baristycznestałe marketingowe, merytoryczne i techniczne wsparcieBenefity:możliwość skorzystania na preferencyjnych warunkach z prywatnej opieki medycznej w Medicover oraz z karty sportowej Multisport Pluszniżki na produkty w sklepach, kawiarniach oraz restauracjach prowadzonych przez Lagardère Travel Retail w Polsce (m.in. So Coffee, 1Minute Smacznego!, Relay, Inmedio, Aelia Duty Free, Costa Coffee)Kim jest Agent?Agent to osoba prowadząca własną działalność gospodarczą i zarządzająca punktem handlowym należącym do firmy, z którą współpracuje. Jako Nasz Agent otrzymujesz gotowy, zatowarowany sklep i dbasz o realizację wyników sprzedażowych, profesjonalną obsługą Klienta, budujesz Zespół oraz zarządzasz Pracownikami.Nasze wymagania:Minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym lub na stanowisku menedżerskim w gastronomiiDoświadczenie w pracy z zespołem (min. 6 osób) i umiejętność skutecznego zarządzania ludźmiZnajomość standardów bezpieczeństwa żywnościGotowość do pracy w oparciu o sprawdzony model biznesowy i gotowe standardyPosiadanie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia (możliwość założenia działalności po szkoleniu)Wysoka kultura osobista i umiejętność komunikacjiChęć dalszego rozwijania wiedzy gastronomicznej oraz pasji do kawy

InfoPraca