
Key Accounts Executive - Out Of Home
- Kraków, małopolskie
- Stała
- Pełny etat
- Obsługa klientów CCHBC w panelu sieci lokalnych i „hot spot" lokali na powierzonym terenie.
- Rozwijanie i wdrożenie długoterminowej współpracy z Klientami w celu zapewnienia realizacji naszych strategii 24/7
- Zarządzanie budżetem Przedpłatowym dbając o ich profitowość z przeznaczeniem dla klientów o wysokim potencjale.
- Pozyskiwanie nowych punktów sprzedaży, identyfikowanie możliwości biznesowych,
- Skuteczne prowadzenie procesów negocjacyjnych,
- Ścisła współpraca z Business Developerami, Sales Team Lead oraz Key Account Managerami i działami wspierającymi.
- Wertykalny i horyzontalny rozwój rynku gastronomicznego z udziałem nowych kategorii PS, Coffee, ze szczególną koncentracją na kategorię piwo.
- Odpowiedzialność za współtworzenie lokalnej strategii kanału gastronomicznego,
- Wdrożenie i egzekucję rocznych planów, strategii, realizacji sprzedaży i programów egzekucyjnych w celu osiągnięcia wielkości sprzedaży, zysku, EBIT i NSR zgodnie z założeniami BP.
- Analiza i ocena rentowności prowadzonych klientów.
- Wdrażanie rocznych planów klienta i przeprowadzanie kwartalnych Business Review u wybranych TOP Klientów.
- Regularne monitorowanie lokalnego rynku gastronomicznego w celu pozyskania nowych klientów.
- Realizacja dodatkowych zadań ustalonych w uzgodnieniu z przełożonym.
- Umiejętność kreowania aktywności odsprzedażowych na powierzonym rynku i bazie klientów.
- Cenisz poczucie niezależności i autonomii.
- Jesteś proaktywny, lubisz różnorodność i łatwo dostosowujesz się do zmieniającego otoczenia.
- Lubisz wyzwania, pracę z ludźmi i możliwość rozwoju.
- Posiadasz wysokie umiejętności negocjacyjne, prezentacyjne i komunikacyjne.
- Poszukujesz kreatywnych rozwiązań.
- Wykształcenie wyższe,
- Przynajmniej 2 lata doświadczenia w Dziale Sprzedaży na stanowisku Kierownika Zespołu Sprzedaży, podparte wymiernymi sukcesami zawodowymi.
- Znajomość obsługi komputera (MS Office),
- Znajomość jęz. angielskiego w stopniu co najmniej komunikatywnym,
- Mile widziane doświadczenie w branży piwnej lub alkoholowej,
- Znajmoość rynku gastronomicznego i trendów na nim panujących
- Znajmość klientów gastronomicznych na powieżonym regionie
- Prawo jazdy kategorii B.