Pracownik Centrum Serwisowego
McDonald's
- Warszawa, mazowieckie
- Stała
- Pełny etat
i bezpieczeństwo naszych gości i pracowników. Chodź, rozwijaj się. Z nami!Koordynator ds. Rozwoju Nowych Produktów (New Product Development Coordinator)JAKIE BĘDĄ TWOJE ZADANIA?Koordynowanie wdrażania nowych produktów, w tym:
- Tworzenie propozycji produktowych zgodnych z rekomendacjami.
- Wyszukiwanie nowych produktów oraz dostosowywanie ich wspólnie z dostawcami i działem jakości do wymogów i potrzeb McDonald"s.
- Organizacja wewnętrznych testów produktowych oraz kontrola jakości prób ma poziomie restauracji.
- Współpraca z HAVI w obszarze zarządzania dostawami prób produktowych.
- Przygotowywanie wytycznych oraz weryfikowanie porcji i gramatur produktowych.
- Współpraca z działem Operacyjnym celem dopracowania procedur przygotowania produktów.
- Monitorowanie działań konkurencji, śledzenie trendów rynkowych, analiza dostępnych źródeł informacji związanych z trendami kulinarnymi.
- Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w restauracji na stanowisku Menadżer lub wyższym.
- Znajomość języka angielskiego umożliwiającą swobodną komunikację (kontakt z zagranicznymi dostawcami).
- Znajomość pakietu MS Office, w szczególności obsługi programu Excel (tworzenie tabel, wykresów, analiza danych).
- Mile widziane wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów na kierunku technologia żywienia lub innym zbliżonym do stanowiska.
- Doświadczenie w Dziale Jakości Restauracji (RDM) będzie dodatkowym atutem.
- Zdolności organizacyjne: umiejętność ustalania priorytetów, dostosowywania się do zmieniających oczekiwań.
- Zdolności komunikacyjne: umiejętność argumentowania, odwaga w przekazywaniu swoich opinii.
- Poznasz proces zarządzania naszym menu i rozwijania nowych produktów. Teraz, kiedy doskonale znasz już biznes restauracyjny "od kuchni", możesz dowiedzieć się o co należy zadbać zanim nowe produkty trafią do restauracji.
- Współpracując cross-funkcyjnie z innymi działami, poznasz lepiej ich specyfikę oraz rolę, jaką pełnią w systemie. Na co dzień będziesz pracować z przedstawicielami zespołów: Marketingu, Operations, Supply Chain, a także z dostawcami i restauracjami.
- Rozwiniesz kompetencje projektowe. Zaangażujemy Cię w projekty i inicjatywy związane z rozwojem naszej oferty.
- Pakiet benefitów pozapłacowych jak m.in.: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dostęp do platformy kafeteryjnej.
- Pracę w modelu hybrydowym.
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego.
- Pracę w przyjaznym zespole nastawionym na współpracę i wzajemne wsparcie.
- Wygodne biuro w biznesowej części Warszawy.
ul. Marynarska 15, Warszawa