Pracownik Centrum Serwisowego

McDonald's

  • Warszawa, mazowieckie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 1 miesiąc temu
17 czerwca 1992 roku u zbiegu ulic Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej w Warszawie otworzyliśmy pierwszą restaurację McDonald"s w Polsce. Tak rozpoczęła się historia, którą nadal tworzymy. Aktualnie w Polsce działa już 540 restauracji McDonald"s a nasz zespół liczy 34 tysięcy osób.McDonald"s to nie tylko burgery. Robimy wszystko, aby zapewniać naszym gościom delicious feel-good moments. Tworzymy niezapomniane chwile i sprawiamy, że czują się naprawdę dobrze. Definiuje nas rozwój, wdrażanie nowoczesnych technologii i cyfrowych rozwiązań, dbanie o jakość, atmosferę i włączające środowisko pracy. Budujemy kulturę doceniania. Każdego dnia dbamy o komfort
i bezpieczeństwo naszych gości i pracowników. Chodź, rozwijaj się. Z nami!Koordynator ds. Rozwoju Nowych Produktów (New Product Development Coordinator)JAKIE BĘDĄ TWOJE ZADANIA?Koordynowanie wdrażania nowych produktów, w tym:
  • Tworzenie propozycji produktowych zgodnych z rekomendacjami.
  • Wyszukiwanie nowych produktów oraz dostosowywanie ich wspólnie z dostawcami i działem jakości do wymogów i potrzeb McDonald"s.
  • Organizacja wewnętrznych testów produktowych oraz kontrola jakości prób ma poziomie restauracji.
  • Współpraca z HAVI w obszarze zarządzania dostawami prób produktowych.
  • Przygotowywanie wytycznych oraz weryfikowanie porcji i gramatur produktowych.
  • Współpraca z działem Operacyjnym celem dopracowania procedur przygotowania produktów.
  • Monitorowanie działań konkurencji, śledzenie trendów rynkowych, analiza dostępnych źródeł informacji związanych z trendami kulinarnymi.
NASZE OCZEKIWANIA:
  • Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w restauracji na stanowisku Menadżer lub wyższym.
  • Znajomość języka angielskiego umożliwiającą swobodną komunikację (kontakt z zagranicznymi dostawcami).
  • Znajomość pakietu MS Office, w szczególności obsługi programu Excel (tworzenie tabel, wykresów, analiza danych).
  • Mile widziane wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów na kierunku technologia żywienia lub innym zbliżonym do stanowiska.
  • Doświadczenie w Dziale Jakości Restauracji (RDM) będzie dodatkowym atutem.
  • Zdolności organizacyjne: umiejętność ustalania priorytetów, dostosowywania się do zmieniających oczekiwań.
  • Zdolności komunikacyjne: umiejętność argumentowania, odwaga w przekazywaniu swoich opinii.
CO MOŻE CI SIĘ SPODOBAĆ WE WSPÓŁPRACY Z NAMI?
  • Poznasz proces zarządzania naszym menu i rozwijania nowych produktów. Teraz, kiedy doskonale znasz już biznes restauracyjny "od kuchni", możesz dowiedzieć się o co należy zadbać zanim nowe produkty trafią do restauracji.
  • Współpracując cross-funkcyjnie z innymi działami, poznasz lepiej ich specyfikę oraz rolę, jaką pełnią w systemie. Na co dzień będziesz pracować z przedstawicielami zespołów: Marketingu, Operations, Supply Chain, a także z dostawcami i restauracjami.
  • Rozwiniesz kompetencje projektowe. Zaangażujemy Cię w projekty i inicjatywy związane z rozwojem naszej oferty.
CO MOŻEMY CI ZAOFEROWAĆ?
  • Pakiet benefitów pozapłacowych jak m.in.: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dostęp do platformy kafeteryjnej.
  • Pracę w modelu hybrydowym.
  • Możliwość dalszego rozwoju zawodowego.
  • Pracę w przyjaznym zespole nastawionym na współpracę i wzajemne wsparcie.
  • Wygodne biuro w biznesowej części Warszawy.
Adres
ul. Marynarska 15, Warszawa

McDonald's