McDonald’s Wiatraczna ul. Grochowska 207 zatrudni Manadżera

McDonald's

  • Warszawa, mazowieckie
  • 7 300-7 600 PLN miesięcznie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 6 godzin temu
McDonald's Wiatraczna zatrudni Menadżera - kierownika zmiany 7300 -7600 zł bruttoMiejsce pracy: WarszawaMcDonald’s Wiatraczna ul. Grochowska 207 zatrudni ManadżeraMiejsce pracy: WarszawaCo oferujemy ?Oferujemy:
38 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - wymagane doświadczenie na tym stanowisku w McDonald's minimum 6 miesięcy40 zł brutto/h - Menadżer ( Kierownik Zmiany) - wymagane doświadczenie na tym stanowisku w McDonald's minimum 2 lata+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji i realizację celów restauracji+ 20% dodatku za pracę w nocyWynagrodzenie 7300 - 7600 brutto
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji i realizację celów restauracji oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.Zapewniamy:
  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Dostęp do benefitów takich jak:
  • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
  • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
  • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
  • Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
  • Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
  • Premia za polecenie pracownika
Czego oczekujemy?
  • Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )Za co będziesz odpowiadać?
  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem
( w razie potrzeby )

McDonald's