ZAKRES OBOWIĄZKÓW:-Kompleksowe zarządzanie stołówką i jej codziennym funkcjonowaniem-Realizacja założeń budżetowych, nadzór nad kosztami-Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe-Prowadzenie niezbędnej dokumentacjiWYMAGANIA:-Masz minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu gastronomią-Znasz zagadnienia kosztowe i potrafisz rozliczać, raportować, planować-Sprawnie obsługujesz MS Office (w szczególności Excel)-Posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczneDodatkowym atutem będzie:-Wykształcenie gastronomiczneOFERUJEMY:-Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie-Możliwość rozwoju zawodowego i udział w szkoleniach wewnętrznych-System premiowy oparty na wynikach-Bezpłatne posiłki pracownicze-Bogaty pakiet benefitów: opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do karty sportowej