McDonald's CH Wileńska Zastępca kierownika restauracji - II Asystent

McDonald's

  • Warszawa, mazowieckie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 24 dni temu
McDonald's CH Wileńska zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II AsystentMcDonald's CH Wileńska Zastępca kierownika restauracji - II AsystentOferujemy wynagrodzenie:7000 zł - pensja miesięczna+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji i realizację celów restauracji+ 20% dodatku za pracę w nocy7940 zł brutto miesięcznie
Podana kwota zawiera dodatek 5 zł brutto za brak absencji i realizację celów oraz ekwiwalent za pranie i obuwie.Zapewniamy:
  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie pracownika
  • Imprezy integracyjne
  • Dostęp do benefitów takich jak:
  • Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
  • Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
  • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
  • Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
Czego oczekujemy?
  • Mile widziane doświadczenie na takim samym stanowisku, lub stanowisku Kierownika Zmiany w McDonald's
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczności i otwartości na zmiany
  • Sumienności i zaangażowania
  • Nastawienia na naukę i rozwój
  • Dyspozycyjności
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane( Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić )
Za co będziesz odpowiadać?
  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)

Jobdesk.pl