
Technolog żywności
- Warszawa, mazowieckie
- Stała
- Pełny etat
- Tworzenie i opracowywanie nowych produktów
- Doskonalenie istniejących procesów produkcyjnych w celu ich optymalizacji, redukcji kosztów i poprawy jakości (m.in. w zakresie technologii mrożenia)
- Nadzór nad przebiegiem procesów technologicznych/ produkcyjnych (uczestnictwo w opracowywaniu norm i standardów jakości)
- Ocena i weryfikacja jakości surowców
- Przygotowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej produktów
- Współpraca z działem zakupów w zakresie rozwiązywania problemów z dostawcami
- Doświadczenie na analogicznym stanowisku w obszarze opracowywania produktów spożywczych (mile widzialne w obszarze produktów mrożonych)
- Znajomość procesów technologicznych w produkcji żywności
- Umiejętność tworzenia specyfikacji produktowych i pracy z dokumentacją techniczną
- Znajomość systemów bezpieczeństwa żywności i norm jakości w przemyśle spożywczym
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego
- Umiejętność pracy w zespole
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie stałe
- Możliwość dołączenia do grupowego ubezpieczenia na życie
- Możliwość uczestnictwa w szkoleniach oraz kursach zawodowych, w tym uzyskania dodatkowych uprawnień
- Cykliczne wydarzania i imprezy firmowe