
Doradca Kulinarny ds. Sprzedaży
- Warszawa, mazowieckie
- Stała
- Pełny etat
- Bezpośrednią współpracę z klientami gastronomicznymi
- Pozyskiwanie nowych klientów
- Aktywną współpracę z dystrybutorami i przedstawicielami hurtowni
- Prowadzenie prezentacji produktowych i kulinarnych u klientów
- Dostosowanie rozwiązań do specyfiki działalności danego klienta
- Zarządzanie programami wsparcia sprzedaży
- Budowanie pozytywnego wizerunku firmy
- Minimum średnie wykształcenie w kierunku ekonomicznym lub gastronomicznym
- Doświadczenie w pracy w dziale sprzedaży w kanale HoReCa
- Doświadczenie w pracy w kuchni – mile widziane jako szef kuchni – będzie ważnym atutem
- Znajomość rynku gastronomicznego
- Inicjatywa i duża samodzielność
- Umiejętność pracy w zespole
- Dobra organizacja pracy
- Zorientowanie na wyniki
- Umiejętność obsługi komputera (MS Office)
- Prawo jazdy kategorii B
InfoPraca