Zatrudnię kierownika do produkcji gastronomicznej
- Łódź, łódzkie
- Stała
- Pełny etat
- Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
- Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
- Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
- Koordynowanie pracy podległych pracowników
- Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
- Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
- Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
- Raportowanie do Zarządu Spółki
- Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
- Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
- Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
- Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
- Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
- Otwartości i komunikatywności
- Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji
- Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
- Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
- Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
- Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
- Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań
Lento