Specjalista ds. Jakości
Dr Gerard
- Radzyń Podlaski, lubelskie
- Stała
- Pełny etat
- Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych.
- Planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych oraz weryfikacja ich skuteczności.
- Realizacja programu audytów wewnętrznych oraz inspekcji GMP, GHP.
- Zarządzanie reklamacjami wyrobów gotowych oraz surowców i materiałów do produkcji.
- Udział w audytach zewnętrznych i audytach dostawców.
- Współpraca z organami urzędowej kontroli żywności.
- Wykształcenie wyższe kierunkowe - Technologia żywności lub pokrewne.
- Min 2 -letnie udokumentowane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w przemyśle spożywczym.
- Znajomość systemu HACCP oraz norm BRC, IFS.
- Komunikatywność.
- Umiejętność pracy w zespole.
- Dokładność i sumienność.
- Zdolności analityczne.
- Umiejętność obsługi komputera (w tym Pakiet Microsoft Office).
- Dobra znajomość jęz. angielskiego w mowie i piśmie - wymaganie konieczne.
- Prawo jazdy kat. B.
- Zatrudnienie w firmie o ugruntowanej i wysokiej pozycji na rynku.
- Możliwość ciągłego rozwoju w dynamicznej, szybko rozwijającej się firmie.
- Atrakcyjne benefity pozapłacowe.
Praca.pl