Specjalista ds. jakości i technologii żywności
HR Partner
- Oborniki, wielkopolskie
- Stała
- Pełny etat
- Umowę o pracę (pełny etat)
- Pracę stacjonarną w godzinach 7:00-15:00 od poniedziałku do piątku
- Premie świąteczne oraz uznaniowe
- Rozwój kompetencji (szkolenia m.in. z IFS)
- Możliwość zakupu produktów firmowych w preferencyjnych cenach
- Kameralne środowisko pracy
- Nadzór nad procesami technologicznymi oraz jakością produkcji soków i napojów owocowych (m.in. kontrola stosowania dozwolonych dodatków do żywności)
- Opracowywanie i optymalizacja receptur (soki, nektary, smoothie)
- Wdrażanie i doskonalenie systemów jakości (HACCP, IFS Food)
- Kontrola jakości surowców i produktów końcowych (m.in. zanieczyszczenia mikrobiologiczne, parametry chemiczne w tym kwasowość, zgodność etykiet)
- Nadzór nad krytycznymi punktami kontrolnymi (CCP)
- Wdrażanie działań korygujących przy niezgodnościach
- Przygotowanie zakładu i dokumentacji do audytów certyfikacyjnych
- Raportowanie oraz współpraca z produkcją i zarządem
- Wykształcenie wyższe - Technologia żywności
- Kilkuletnie doświadczenie w branży spożywczej na podobnym stanowisku
- Znajomość systemu HACCP
- Znajomość procesów technologicznych i wymogów prawnych (UE, krajowe regulacje)
- Prawo jazdy kat. B
- Samodzielność, inicjatywa i dokładność w działaniu
- Mile widziana znajomość języka angielskiego oraz systemu IFS Food
- Spotkanie rekrutacyjne w siedzibie firmy
- Decyzja
Jobdesk.pl