
Laborant/tka - pracownia mikrobiologiczna w laboratorium badań żywności
- Ołtarzew, mazowieckie
- Stała
- Pełny etat
- wykonywanie analiz mikrobiologicznych żywności, kosmetyków, próbek środowiskowych i wody
- nadzór i obsługa urządzeń kontrolno-pomiarowych
- przygotowywanie pożywek i odczynników niezbędnych do wykonywania analiz
- wykonywanie badań monitoringu środowiska laboratoryjnego
- prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem jakości
- współpraca z innymi działami w zakresie sprawnego przepływu próbek do analiz i terminowego wykonania badań
- wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, biologia, biotechnologia lub pokrewne), praca w akredytowanym laboratorium będzie dodatkowym atutem
- znajomość zasad funkcjonowania systemu jakości w laboratorium wg ISO 17025
- umiejętność wykonywania analiz molekularnych (PCR)
- dobra organizacja pracy oraz dyspozycyjność i zaangażowanie (gotowość do pracy w soboty i niedziele)
- samodzielność, inicjatywa, rzetelność i odpowiedzialność za powierzone zadania
- dobra komunikacja i umiejętność pracy w zespole
- dodatkowym atutem będzie znajomość języka angielskiego, doświadczenie w pracy w laboratorium mikrobiologicznym oraz umiejętność przeprowadzenia pełnego procesu analitycznego
- zatrudnienie na pełny etat (umowa o pracę) w akredytowanym laboratorium, w strukturze stabilnej, międzynarodowej firmy będącej liderem na rynku światowym
- pracę stacjonarną w nowo otwartym laboratorium w Ołtarzewie ul. Poznańska 305 B
- niezbędne narzędzia pracy
- pakiet świadczeń dodatkowych: prywatna opieka medyczna (Medicover), ubezpieczenie grupowe, dostęp do platformy kafeteryjnej, dofinansowanie do karty sportowej, dofinansowanie nauki języków obcych, program poleceń pracowniczych, dodatkowe dni urlopu, darmowy parking
- pakiet szkoleń wewnętrznych