Manager gastronomii

HR GO

  • Olsztyn, warmińsko-mazurskie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 20 dni temu
Dla naszego Klienta – nowoczesnego, całorocznego ośrodka turystycznego zlokalizowanego w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego – poszukujemy Managera gastronomii.Restauracja serwuje włoską pizzę z pieca opalanego drewnem oraz dania à la carte, obsługując gości indywidualnych i grupy podczas wydarzeń i eventów. Obiekt oferuje ponad 300 miejsc w różnych przestrzeniach gastronomicznych – restauracji głównej, letniej sali eventowej i sezonowym barze.Wymagania:
- minimum 2-3 lata doświadczenia na stanowisku managerskim w gastronomii;
- znajomość systemów POS, inwentaryzacja, praca z dostawcami;
- doświadczenie w organizacji imprez/eventów;
- umiejętność tworzenia grafików, optymalizacji kosztów osobowych;
- silne zdolności organizacyjne, samodzielność, kreatywność;
- komunikacja z klientem (również firmowym);
- umiejętność motywowania i szkolenia zespołu kelnerskiego;
- proaktywność i podejście "hands-on";
- dyspozycyjność, praca także w weekendy w trybie 12h/zmiana.Zakres obowiązków:
organizacja pracy sali, nadzór nad jakością obsługi, grafiki pracowników i rozliczanie;
kontrola kosztów, współpraca z szefem kuchni;
współpraca z działem marketingu i postawa prosprzedażowa;
obsługa reklamacji, budowanie relacji z klientami;
raportowanie do dyrekcji.Oferta:
- pełny etat, dyspozycyjność w sezonie;
- premie od wyników (napiwki oddzielnie, w całości dla zespołu);
zakwaterowanie;
- możliwość rozwoju i awansu: szkolenia;
- start pracy: najlepiej lipiec / sierpień, ale możemy poczekać.

Lento