Opis wymagań: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota) Miejsce pracy: CAM Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: anna.maruszewska@camnowolipie.plWykształcenie: konieczne zasadnicze zawodowe-gastronomiczneJęzyk: polskiDane PracodawcyNazwa Pracodawcy: Centrum Aktywności Międzypokoleniowej "Nowolipie"NIP Pracodawcy: 5272831373Adres siedziby: 01-002 Warszawa, ul.Nowolipie 25B, dzielnica: WolaAdres wykonywania pracy: 02-121 Warszawa, ul.Władysława Korotyńskiego 13, dzielnica: OchotaDane KontaktoweAdres do kontaktu: 01-002 Warszawa, ul.Nowolipie 25BPreferowana forma kontaktu:- Telefon kontaktowy: 22 636 70 42- e-mail: anna.maruszewska@camnowolipie.pl
Urząd Pracy m. st. Warszawy