KUCHARZ
Centralna Baza Ofert Pracy
- Rzeszów, podkarpackie
- Stała
- Pełny etat
Obowiązki:- organizacja własnego miejsca
pracy i przestrzeganie
przepisów BHP
- dobór składników do
przyrządzanych potraw
zarówno, z właściwym
określaniem ich proporcji oraz
przygotowywaniem zgodnie z
oczekiwaniami karty menu
- ocenianie jakości i
przyjmowanie ilościowe towarów
handlowych, surowców,
półproduktów i wyrobów
- zamawianie od lokalnych
dostawców surowców i
półproduktów do produkcji
potraw smażonych i
grillowanych kulinarnych (mięsa
na steki i burgery)
- sporządzanie list zakupowych
do produkcji nowych
oferowanych potraw
-sprawdzanie jakości mięsa i
produktów dostarczanych od
lokalnych dostawców
- kreatywność kulinarna
podczas tworzenia potraw
amerykańskich
- smażenie mięsa i innych
produktów w zakupionym piecu,
jak i na płycie grilowej
-wykańczanie, porcjowanie i
estetyczne wydawanie potWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:
- KOMUNIKATYWNOŚĆ
- KOMUNIKACJA I WSPÓŁPRACA W ZESPOLE
- średnie ogólnokształcące
InfoPraca