technolog produkcji żywności
Forvite P.S.A.
- Łódź, łódzkie
- Stała
- Pełny etat
Jesteśmy innowacyjną spółką B+R rozwijamy się i dlatego poszukujemy
osoby do udziału w projekcie badawczym.ForVite P.S.A. poszukuje osoby na stanowisko: specjalista –technolog - do projektu VEGEPRO B+RZadania :Wykonywanie badań (z zakresu produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem fermentacji i filtracji
Praca nad opracowanie procesu technologicznego produkcji.Obsługa aparatury badawczej i prowadzenie wewnętrznej bazy danych,Udział w działalności naukowej,Wymagania:Wykształcenie wyższe magisterskiePraktyczna znajomość podstawowych technik laboratoryjnych;Doświadczenie na stanowisku pracy w laboratorium biologii,Obsługa komputera, znajomość pakietu MS Office;Oczekiwania:Umiejętność pracy zespołowej i indywidualnej;Umiejętność dobrej organizacji pracy własnej i zarządzania czasem;Odpowiedzialność, dokładność, sumienność;Mile widziane doświadczenie w pracy naukowej (posiadany stopień doktora ).Oferujemy:Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę;Stabilne warunki zatrudnienia;Przyjazną atmosferę pracy;kontakt ; @
Lento