Kucharz
- Robakowo, wielkopolskie
- 7 000 PLN miesięcznie
- Stała
- Pełny etat
- Współpraca z kierownictwem w zakresie kształtowania menu i kontroli kosztów.
- Zapewnienie przestrzegania standardów HACCP.
- Ważne badania sanitarne.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w kuchni instytucjonalnej.
- Znajomość kuchni polskiej.
- Umiejętność zarządzania kosztami i magazynem.
- Odpowiedzialność za jakość i atrakcyjność potraw.
- Nadzór nad pracą zespołu i szkolenie personelu.
- Umowa o pracę po okresie próbnym z wynagrodzeniem 7000 zł brutto miesięcznie.
- Praca zmianowa (6-14; 14-22) od poniedziałku do piątku. Weekendy wolne.
- Bezpłatny transport i darmowy ciepły posiłek.
- Szkolenia i pakiet benefitów pozapłacowych.
- Praca w stabilnej, międzynarodowej firmie z zgranym zespołem.
Praca.pl