McDonald's Radzymińska Zastępca Kierownika - II Asystent 7940zł

McDonald's

  • Warszawa, mazowieckie
  • 7 940 PLN miesięcznie
  • Stała
  • Pełny etat
  • 28 dni temu
McDonald's ul. Radzymińska 94a zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystenta z doświadczeniem na tym samym stanowisku w McDonald's
McDonald's Radzymińska Zastępca Kierownika - II Asystent 7940złOferujemy wynagrodzenie:7 000 zł brutto miesięcznie+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji oraz realizację celów restauracji+ 20% dodatku za pracę w porze nocnej.Łączne wynagrodzenie: 7940 zł brutto miesięcznie.
Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji i realizację celi miesięcznych oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwiaZapewniamy:
  • Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
  • Realne możliwości rozwoju i awansu
  • Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
  • Owocowe piątki
  • Premia za polecenie pracownika
  • Imprezy integracyjne
  • Dostęp do benefitów takich jak:
  • Zniżki pracownicze (zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
  • Bonifikarta (kody zniżkowe do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
  • Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
  • Dodatkowa opieka medyczna (skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie)
Czego oczekujemy?
  • Mile widziane doświadczenie na takim samym stanowisku lub stanowisku Kierownika Zmiany w McDonald's
  • Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
  • Dobrej organizacji pracy
  • Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
  • Elastyczności i otwartości na zmiany
  • Sumienności i zaangażowania
  • Nastawienia na naukę i rozwój
  • Dyspozycyjności
  • Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane (Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)
Za co będziesz odpowiadać?
  • Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
  • Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji: produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
  • sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
  • nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
  • zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
  • Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)

Jobdesk.pl

Podobne oferty pracy

  • Asystent/ka administracyjny/a

    Grafton Sp. Z o.o.

    • Warszawa, mazowieckie
    Grafton Recruitment to zespół doświadczonych specjalistów w zakresie rekrutacji, którzy podchodzą do każdego kandydata w sposób indywidualny. Proces rekrutacyjny nie ogranicza się …
    • 17 dni temu
  • KIEROWNIK ZMIANY

    Transgourmet

    • Ożarów Mazowiecki, mazowieckie
    Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet oraz Selgros. Transgourmet specjalizuje się w dystrybucji produktów do branży gastronomicznej oraz punktów zbior…
    • 17 dni temu
  • Zastępca kierownika sklepu (AGD, RTV)

    Gi Group

    • Warszawa, mazowieckie
    W przypadku poszukiwania pracy, która umożliwia rozwój i zdobycie nowych doświadczeń, **Gi Group** może być odpowiednim rozwiązaniem. Firma zapewnia wsparcie na każdym etapie karie…
    • 23 dni temu